Steinerskolen i Arendal er en privat grunnskole som drives etter steinerpedagogiske prinsipper. Skolen er offentlig godkjent og kan ta imot opptil 150 elever fordelt på 10 trinn. Høsten 2016 tok vi imot elev nummer 110! Skolen holder til i flotte omgivelser og historiske lokaler ved Langsæ i Arendal. Det er kort vei til gode turområder og andre interessante læringsarenaer!

Eier og overkelner Schnurbusch på Grand Hotel på Langbryggen i Arendal bygde villaen som fritidsbolig i 1876. Huset fikk navnet Friedheim og ble på folkemunne kalt for Schnurbusch` landssted. Det ble plantet en blodbøk for hver av døtrene til Schnurbush. Trærene er fantastiske. De står her fortsatt og ruver i skolegården. Vi har vokst ut av sveitservillaen, og driver nå også undervisning i to brakkeanlegg. Vi planlegger et flott nybygg, som skal stå i god kontrast til den ærverdige skolebygningen vår.

Se barn og voksne fortelle om hverdagen på Steinerskolen i Arendal!