Kreativ helg

Steinerskolens Foreldreråd og FAU arrangerte igjen en flott Kreativ Helg på skolen, hvor skolens foreldre og medarbeidere sammen kan bidra  med å dele kunnskap og interesser videre til store og små. Her kommer et utvalg stemningsfulle bilder fra dagen, samt en oppsummering fra dagen fra arrangementskomitten. Tusen takk til alle som bidro med å skape et godt skolemiljø!

«Det var igjen tid for Kreativ Helg på Steinerskolen! Arrangementet ble holdt søndag 11. mars, og det var en fin gjeng som hadde trosset snøværet og møtt opp til spennende kurs for både liten og stor.

I Kickboksing ga Jannike en introduksjon i denne kampsporten som er en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate. Kurset ga tydeligvis mersmak for etterpå var det flere som kunne tenke seg å begynne med kickboksing!

I kurset om Mindfulness viste Sara hvordan man kan bruke denne teknikken i hverdagen for å skape et forhold mellom kropp og sinn og bedre kunne være tilstede i  i “nået” for å skape ro og balanse i eget liv.

Regien holdt et kunstkurs hvor deltakerne satt i full konsentrasjon og malte selvportrett med oljemaling etter først å ha gjort en liten oppvarming med croquis/skisse.

Inne på sløyden var det flere barn og pappaer som ivrig sagde og snekret fuglehus til småfugl og ugler. Noen av barna ga også fuglehusene sitt eget personlige preg, og det er nok en liten fremtidig fuglefamilie som vil få sin egen mobiltelefon i tre som innflyttingsgave.

Deretter var det gjort istand til et hyggelig fellesmåltid i Midstuen. Her var det god stemning og deilig suppe med ferske rundstykker som Monica hadde stelt i stand til en sulten gjeng.

Etter måltidet fortsatte snekringen for en ny gruppe som ville lage fuglehus, og etter en stund var det noen som rett og slett bare ville leke litt i snøen…

Tusen hjertlig takk til kursholdere, deltakere og alle som var med på å gjøre Kreativ Helg mulig!

Arrangementskomitéen for Kreativ Helg»