Velkommen til julemarkedet 2017

Tradisjons tro arrangerer Stjerneglimt Steinerbarnehage og Steinerskolen i Arendal julemarked for store og små. Velkommen til alle som ønsker å åpne adventstiden med god julestemning, spise god mat, handle hjemmelagde leker, delikatesser eller andre gaver. Det blir juleverksted og andre aktiviteter for barn, bålsuppe, lotteri og tombola, konditori, smoothiebar, cafe og god julestemning. Barnehagen holder dukketeateret «Julegrøten som forsvant» og 6. klasse fremfører skuespillet «Der Hase und der Igel».

Er du nysgjerrig på pedagogikken og på hvordan barnehagen og skolen driver? Kom innom for en prat i informasjonsstanden! Snakk med elever og medarbeidere og ta en titt på skolen. Velkommen til alle.

Juleplakat_velkommen_2017_2a (002) versjon 2

Se bilder fra julemarkedet 2016.