Sykling for TV – aksjonen 2017. Blir du med å støtte en god innsats for andre?

Onsdag 18.10.2017 har skolen i forbindelse med årets TV-aksjon en «innsats for andre dag». Tv-aksjonen er i år til inntekt for UNICEF. Vi startet i fjor med et konsept, hvor skolens elever fra 6 til 10 klasse (frivillig påmelding) sykler til inntekt for andre, og hvor vi får inn inntekt av foreldre, skolen og andre sponsorer. I fjor syklet vi tur-retur Kristiansand, vi fikk inn noe over 14.000 kr – les rapporten her).  Dette er i utvidet forstand en konsept, som i tillegg til å bidra for andre og for et godt formål også understøtter miljø, klima og helse.  Arendal kommune er en sykkelby – vi ønsker også å fremme interesse for dette og ikke minst er det innmari gøy!

Vi fortsetter med konseptet og 23 elever har meldt seg på! Hvor langt klarer de å sykle? Sykkelløypa består av to rundløyper, en til Grimstad og en til Tvedestrand, tilsammen opp mot 10 mil. Hvor langt kommer elevene? Hovedsponsorer er  Agder-Team Revisjon AS, Hoel VVS & Interiør AS, Richard Andersen Elektro, Sykkelsport, Stormo Nordsjø Ide og Design, Sandås Anlegg AS, Minde Håndverkstjenester, Bookkeeper og Steinerskolen i Arendal. Flere sponser med en fast kronesats pr. kilometer. Vi håper elevene sykler langt og lenge, slik at vi får mest mulig inntekt til UNICEF og TV- aksjonen 2017.

Kanskje de motiveres av at du også gir din støtte? Vil du også støtte UNICEF og TV- aksjonen? Alle midler går selvfølgelig uavkortet til årets TV-aksjon. VIPPS til Steinerskolen i Arendal Vipps#77319. Logg inn på din Vipps, velg «Betal», søk opp «Steinerskolen i Arendal», tast inn ønsket beløp og VIPPS så har du også vært med på vår innsats for andre dag.

GOD TUR!