Aksjonsdag for TV-aksjonen til inntekt for Røde Kors

Norges største dugnadsuke er i gang. Steinerskolen har hatt aksjonsdag til inntekt for Røde Kors og sivile rammet av krig og konflikt. En gjeng tøffinger fra 5 til 10 klasse har syklet fra Arendal til Kristiansand. 19 elever startet opp og hele 15 kom helt frem til målet! 6 timer og 25 minutter i medvind har vi brukt og totalt har vi lagt bak oss 74 km! Hurra for topp motiverte elever. Aksjonsleder for TV aksjonen i Aust-Agder, Anita Mørland heiet oss inn i Lillesand sentrum . Gjennom lokale sponsorer har vi fått inntekt med sponsing pr. km og gjennom faste satser. I tillegg har det vært mulig å Vippse penger direkte til støtte for aksjonen. Vi er fortsatt litt usikre på sluttbeløpet, men tror vi er oppe i over 14 000 kr! TAKK til sponsorer og alle bidragsytere. Vi gleder oss til å overrrekke dette til aksjonen den 23.oktober!

På skolen har det også foregått mange aktiviteter til støtte og inntekt for aksjonene! Vi har hatt åpen mikrofon, diktprosjekt, kunstutstilling og pizza fra bakerovnen, suppe og sveler. En meningsfull dag for elever og lærere.

Hør på radioreportasjene fra dagen!
Les reportasje i Agderposten her.
Les reportasje i ablikk her.

Sponsorer var Hoel Vvs & Interiør As., Richard Andersen Elektro, Steinerskolen i Arendal , Sykkelsport, Stormo, Arendal, Sandås Anlegg As  og Minde Håndverkstjenester. Tusen takk til dere.