Sommeravslutningen skoleåret 2015/2016

Når 10. klasse tar farvel med sin klasselærer, får sitt vitnemål og går gjennom silkeporten for siste gang, er vi stolte – og  berørte! Det er noen flotte ungdommer vi slipper ut i verden. På årets sommeravslutning fikk vi til og med besøk av flere tidligere elever! Mange har et forhold til sin gamle skole – og det er vi stolte av!

Amfiet på skolen sprudlet av liv; elever, søsken, foresatte og besteforeldre var møtt opp, og møtte mange forventningsfulle elever, som endelig  fikk fremført det de har øvd på i det siste. Vi fikk rim og regler, sang, skuespill og strykemusikk. Et flott underholdningsprogram har elevene fått til. Småskolekoret sang mange fine sanger. Tradisjonen tro red 1. klasse på sine tovede hester ut fra scenen og til sine foreldre. 2. klasse viste stolt frem sine strikkede bamser og sang.  5. klasse fremførte sin versjon av skuespillet Trymskvida, som de har jobbet med i forbindelse med hovedfagsperioden i norrøn mytologi. 6. klasse var tilbake på 80 tallet – og veldig forelska i læreren. 7. klasse fremførte et rytmisk vers på tysk – pampelmose. 10 klasse holdt en fin tale og fremførte en egenkomponert tekst på melodi fra Hotel California, men piano og gitar. Lærerkoret sang i år også en avskjedssang til 10. klasse – i år ble det «When your smiling» .

Etter fin underholdning og fremvisning av elevarbeider, ble de skriftlige vurderingen utdelt i alle klasserom og etterpå var det duket for grill-  og hagefest!

Takk til alle for et flott skoleår.