LUFTuken – skolens aktivitetsuke før sommerferien

På skolen har vi en årlig aktivitetsuke, hvor hele skolen deltar i aldersblandede grupper. Aktivitetsuken har tema fra de fire elementene, luft, vann, jord og ild. I fjor hadde skolen en «VANNuke», mens temaet for årets aktivitetsuke var LUFT.

Aktivitetene var mange. For de yngste elevene i 1-4 klasse, handlet det mye om å lage uteleketøy! En fallskjermhopper, dragebygging, små vindmøller, sommerfugler og vindfangere. Det ble også en utflukt, og alle elevene fikk oppleve en flott dag på en ekte seilskute! Skonnerten «Solrik», gikk også i land på Torungen fyr, og alle fikk en «topptur» opp i fyrtårnet.

Elevene i 5-10 klasse, hadde større byggeprosjekter på gang. Vi ønsket oss en vindpølse som skal vise oss vindretningene. Denne krevde også et kompass i bunnen. En flott og fargerik vindmølle ble også til i løpet av dagene. Ukas høydepunkt for elevene, var nok likevel seilkurset på Hove, med fantastiske instruktører og masse aktivitet!

Tema for dette skoleårets aktivitetsuke blir JORD eller kanskje ILD? Vi gleder oss allerede.

Her er noen glimt fra noen av aktivitetene i løpet av uken.