Påskefesten – et lite og hyggelig tilbakeblikk

Det er en liten stund siden påskefesten, men vi ønsker likevel å dele noen stemningsfulle øyeblikk. Påskefesten bærer preg av høytidelighet, samspill og spirende liv. Det går mot vår og det begynner å spire og gro rundt omkring og også kanskje i oss selv? For mange av barna oppleves påskefesten virkelig som en god start på ferien. Fellesskap, et godt måltid, vennskapelig tevling og hyggelig samvær på tvers av alle klassetrinn. Nytt av året, var pynting av påsketreet. Alle elevene donerte ett av sine egg til et felles tre i skolegården. Vi avsluttet festen med konsert med strykeorkesteret. En liten førsteklassing kom bort til Anne Marit, skolens rektor, etter konserten og sa: «De spilte jammen mange fine sanger! Jeg gleder meg veldig til jeg får instrument». Hverdagslykke handler noen ganger bare om å ha noe å se fram til, og strekke seg mot….