Foreldre produksjon til årets julemarked

Da har foreldrene og skolen endelig gjennomført de første arbeidskveldene for foreldre til julemarkedet. Hensikten med disse kveldene er å lage produkter til salgs- og delikatesseboden, men kveldene er også viktige for å bygge relasjoner og for å bli bedre kjent! Og så er det også gøy og meningsfullt!

Vi har nå hatt to kvelder med foreldre fra 1 til 7 klasse. Det har vært to produksjoner. Vi har laget vakkert papir av makulert papir og tilsatt silkepapir for å få farger og nyanser. Papirene ble utrolig flotte og det ble en stor produksjon. Av papirene har vi laget større og mindre kort og  til-fra lapper. I tillegg har vi hatt stofftrykk på lin. Det har blitt trykket av blader og bregner. Vi har laget fine kopp-håndklær og duker!

Ungdomsskoleforeldrene skal ha delikatessekveld like før markedet. Da skal det lages mye godt for ganen.

Takk for all deltakeres til foreldre! Produktene selges på julemarkedet på skolen den 21. november. Vi gleder oss til å se dere!