Aktivitetsuken 2015

Barnetrinnet hadde denne uken aktivitetsuke, med temaet vann. Dette ble en veldig flott uke for stor og små! Masse aktivitet, læring og moro.  Her kommer en liten stemningsrapport fra gruppene

«Steinerborgen»

Det å bygge, var helt klart en favorittaktivitet for mange. Spikre, sage, holde, male og se at del for del kommer på plass – for så å strekke seg opp som et palass! Takk til Ole og Regine, foreldrene til Bruno og Junifer, som kom innom og hjalp til på torsdag. På den måten fikk borgen tøytak og eget flagg! Tusen takk til foreldrene til Sander og Anne Emilie, som bidro med planker til vegger og reisverk! Takk til Colin, som har bidratt med ide, tegninger, iver, håndkraft and lots of good laughs!

«Mekanikk og Energi»

Vannhjulet ble større og større i løpet av uken, og etter hvert ble del for del eksportert ut av sløydsalen og satt sammen igjen i skråningen ved utekjøkkenet. Det var stor spenning knyttet til om den ville virke! En spesiell takk til Ralph, som med stor drivkraft og iver fikk prosjektet i mål.

«Kanotur på Langsævann»

Dette var en spennende tur for mange! Noen har aldri vært i kano før. Marius i 1. klasse klarte å padle hele veien hjem på torsdag, til stor beundring fra de eldre deltagerne i kanoen! Han var sterk!

«Merdøtur»

Her fikk elevene høre om Losens arbeid, se Kapteinens bolig på Merdøgård og bygge slott på stranda. Tirsdagens uvær ble en våt, men likevel god opplevelse for elevene. Dette var jo ingenting i forhold til hva losen måtte ut i! Riktige klær etter vær, ble redningen denne dagen. Dagen ble avsluttet med sandslottkonkurranse!

Les hele ukebrevet her