Fastelavnsfest

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Fastelavnsøndag, feitetirsdag, blåmandag og karneval

5 og 6 klasse kom gjennom alle begrepene, før bollene ble høytidelig servert, på fredag den 13ende, av nydelig utkledde smådyr! Her var snøugle, påfulg, dalematiner, apekatt om mye mer. For en innsats både med boller, krem og kakao! Glutenfritt og laktosefritt, med eller uten sukker? Grovkjøkkenet hadde kontroll, og med den alltid tilstedeværende hjelpen fra 9 og 10 klasse, ble Fastelavn en svært hyggelig markering i alle klasser.  Vi fikk også en stor kakeboks med spanske fastelavnsboller i gave. Det var hyggelig og kjempegodt! God helg og god fastelaven til alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s